Skip to Content

Hus för uthyrning i Hua Hin

hus för uthyrning i hua hin

Hus att hyra i Hua Hin Thailand!

Ett tryggt barnvänligt boende med centralt läge, på gångavstånd ifrån Hua Hin centrum och stranden, privat gata med totalt 11 hus.

Villorna hyrs ut fullt möblerade eller omöblerat. Sängkläder och handdukar finns i huset. Städar gör ni själva, men givetvis finns det möjlighet att boka städservice till rimliga priser. Kabel-TV och internet finns och ingår i hyran.

Husen är på ca 150 kvadratmeter inkluderat en stor veranda. Tre sovrum, två toaletter med stora duschutrymmen och stort vardagsrum med kök i öppen planlösning. Husen är utrustade med aircondition i samtliga sovrum och varmvattenberedare i duschrummen. Ni har en egen härlig trädgård med välklippt gräsmatta.

Adressen är Soi Charoen Pattana 2 Petkasem Rd Soi 94 Hua Hin, utmärkt läge på en lugn återvändsgata med centrum. Gatan och husen ligger direkt granne med Baan Jennie. Market Village och stranden finns på gångavstånd. 

Vi äger samtliga hus själva och då vi även sköter förvaltningen ger det er den trygghet som ni som hyresgäster vill känna. På plats i Hua Hin har vi egen personal som sköter er trädgård. Ni kan också kontakta vår svenska personal om det är så att ni känner att ni behöver prata svenska. Det går utmärkt att hyra på kortare eller längre perioder.

Vänligen kontakta oss för mer information, tillgänglighet och priser.